Tuin opruimen

 

Wat een prachtige nazomer! Nu is het ook geen vervelende klus om de tuin beetje voor beetje winterklaar te maken. De bladblazer kan je hierbij helpen. In ons assortiment hebben we een ruime keus (elektrisch en met accu) en in de herfstmaanden krijgt u er een paar goede tuinhandschoenen bij, dus de handen kunnen uit de mouwen!

 

Met de bladblazer krijgt u al het blad en kleine stukjes hout uit de border. Als u mooie hoekjes in de tuin hebt, kunt u het blad ook bewaren. Hier kan een egel overwinteren en allerlei insecten kunnen onder de bladerhoop schuilen. En je weet: insecten zijn erg goed voor de tuin! Ook is het restmateriaal uit de tuin perfect om te composteren en in het voorjaar in de border weer te verspreiden als bodemvoeding.

 

Ook gebruiken onze klanten de bladblazer voor het schoonblazen van de oprit, de garage etc. Blaas het blad ook regelmatig van je gazon, want bladeren verstikken het gras. Doe het midden op de dag wanneer het blad kurkdroog is, dan is je klus zo geklaard. Met een paar mooie weekenden is je tuin en oprit klaar voor de winter.

 

Onze meest verkochte bladblazer is de Einhell accubladblazer. Deze is erg licht, dus handzaam, sterk en voor een eerlijke prijs. Kijk rustig rond in onze webshop en voor vragen kunt u ons gerust bellen of mailen. Deze handschoenenactie is geldig in de maanden oktober en november.